17.06.2015., 20:59
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor Nixis
@Viperus
Ne postoji takav paket, možda su te vanjski suradnici zvali, oni su dosta neinformirani.
EDIT: Sad vidim da je Iskon, uglavnom ti imaš pravo odustati od svega u roku 14dana, a na PM mi pošalji svoj fiksni telefon pa ti provjerim imaš li VDSL mogućnost.
U međuvremenu sam dobio VDSL mogućnost u stanu što me obradovalo, prvo 30/5, a danas sam si provukao kroz sustav Turbo 50 za 30kn/mj.
Isplati se za moje potrebe.
Ako nekom treba info o cijenama i stanju VDSLa, spreman sam vam opet pomoći, ako sam prošli puta nekoga zakinuo preko PMa i nije dobio odgovor, ispričavam se jer mi je inbox bio zatrpan.
Sutra radim jutarnju smjenu pa pošaljite ako vas zanima, da izbjegnete zvanje korisnicke.
Turbo 10 - 10kn/mj
Turbo 20 - 10kn/mj
Turbo 30 - 10kn/mj
Turbo 40+ - 30kn/mj
Turbo 50+ - 30kn/mj
Ukoliko imate već 10mbit brzinu na UO, onda se ista poništava i aktivira se Turbo 10 bez UO. Ove cijene su važeće od 8.6. i svi korisnici besplatnih Turbo20 i Turbo30 opcija, njima ostaju besplatne. Ipak, da bi neko mogao imati "stari" besplatni Turbo30 trebao je imati 10mbit brzinu uključenu, tako da dođe na isto što se troška tiče.
|
Imao sam po starom 10mbit brzinu na UO 2god,znači sad mi je to kao automatski prešlo u Turbo 10 bez UO?
Ako se sad prebacim na Turbo 20(ako mogu) da li onda i dalje plačam samo 10kn/mj kao i do sad na brzini 10?
Po ovome što si ti napisao i dalje bih plačao isto 10kn/mj ali zbog mojih iskustava sa T-com-om bolje mi je provjeriti na 5 strana nego da mi opet neku kajlu uvale.
|
|
|