View Single Post
Staro 17.06.2015., 20:59   #5293
Veki-os
Premium
Moj komp

Veki-os's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Autor Nixis Pregled postova
@Viperus

Ne postoji takav paket, možda su te vanjski suradnici zvali, oni su dosta neinformirani.

EDIT: Sad vidim da je Iskon, uglavnom ti imaš pravo odustati od svega u roku 14dana, a na PM mi pošalji svoj fiksni telefon pa ti provjerim imaš li VDSL mogućnost.

U međuvremenu sam dobio VDSL mogućnost u stanu što me obradovalo, prvo 30/5, a danas sam si provukao kroz sustav Turbo 50 za 30kn/mj.

Isplati se za moje potrebe.

Ako nekom treba info o cijenama i stanju VDSLa, spreman sam vam opet pomoći, ako sam prošli puta nekoga zakinuo preko PMa i nije dobio odgovor, ispričavam se jer mi je inbox bio zatrpan.

Sutra radim jutarnju smjenu pa pošaljite ako vas zanima, da izbjegnete zvanje korisnicke.

Turbo 10 - 10kn/mj
Turbo 20 - 10kn/mj
Turbo 30 - 10kn/mj
Turbo 40+ - 30kn/mj
Turbo 50+ - 30kn/mj

Ukoliko imate već 10mbit brzinu na UO, onda se ista poništava i aktivira se Turbo 10 bez UO. Ove cijene su važeće od 8.6. i svi korisnici besplatnih Turbo20 i Turbo30 opcija, njima ostaju besplatne. Ipak, da bi neko mogao imati "stari" besplatni Turbo30 trebao je imati 10mbit brzinu uključenu, tako da dođe na isto što se troška tiče.
Imao sam po starom 10mbit brzinu na UO 2god,znači sad mi je to kao automatski prešlo u Turbo 10 bez UO?

Ako se sad prebacim na Turbo 20(ako mogu) da li onda i dalje plačam samo 10kn/mj kao i do sad na brzini 10?

Po ovome što si ti napisao i dalje bih plačao isto 10kn/mj ali zbog mojih iskustava sa T-com-om bolje mi je provjeriti na 5 strana nego da mi opet neku kajlu uvale.
Veki-os je offline   Reply With Quote