Citiraj:
Autor Ag008
Zanimljivo da je noćas jako grmilo i par udara je bilo jako blizu.
Ujutro sam pogledao, nije došlo do prekida neta.
Iskopčate li vi router kada grmi?
EDIT:
A danas sam bio na kolačima kod susjede koja ja na izvodu u četvorci sa mnom (99% sam siguran da je ona).
Ona nema router, telefon je direkt spojen u zid, na T-Comu je a kada sam joj pogledao telefon, riječ je o nekom 30g starom telefonu na okretanje sa pulsnim biranjem
http://i.imgur.com/vJHbWNm.jpg
Ne znam na što je spojena u centrali ali neka tako ostane da se moja parica ne pokvari 
|
ja osobno od kad imam adsl nisam nikad gasio. kabeli su podzemni i nikad problema nije bilo. to govorim kod mojih doma. znao sam na dial up-u ištekavat modem, bile bi često velike smetnje kad je bio neverin, niski sync, čudni zvukovi u liniji, brujanje zujanje prdenje... ali na isdn-u i adsl-u nikad.
kod starog u firmi se plaše svake grmljavine, svaki neverin i ode router, u 2 godine im je HT jedno 10 komada zamijenio. na kraju su lani prešli na 3g, onaj t-com maxi mini koj qurac je već, samo zato jer su im u selo napokon montirali repetitor.
kod none je inače isti taj telefon sa slike, s time da je ona na H1, i isto tako nema router, i sasvim uredno šljaka neovisno o pulsnom biranju.