View Single Post
Staro 17.06.2015., 17:23   #148
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
A čuj,ja pogledam ovaj filmić i padnem na dupe...šta da ti kažem.

https://www.youtube.com/watch?v=ARK9GrXslBE
Želiš reči da si impresioniran?
Mislim da češ biti još više impresioniran* kad to budeš imao ispred sebe jer videa i fotografije zaista ne mogu prenjeti taj doživljaj.

Upravo zbog toga ja osobno nemam naviku fotografiranja onog što gledam. Doživljaj zna bit ono da ti stane pamet a fotografija tog istog zna bit goli qurac.

* ako si kompatibilan s DLPom.

Citiraj:
Pogledaj malo ponudu po našem webu i vidjet ćeš da nema platna 120+ 16:9 osim elitescreen,a sve ostalo košta 5000+ kn...
Ne trebam gledati jer znam otprilke kakva je sitacija kod nas ali da ti nešto kažem...

Da ja kupujem bilo šta i vidim da se cijene kreču oko neke cifre...kad bi vidio nešto za cca četvrtinu toga, prvo bi me zanimalo zašto i kako. Tebe ne?

Na prvu se može reči da je veče cijene zaslužan sami brend , distributerska mreža , veča cijena izrade itd...ali ode dio i na jednostavno kvalitetniji proizvod.

Citiraj:
Ne kupujem što više za što manje,to mi nije nikakva vodilja,jednostavno želim veliko platno.
Sasvim normalno da s projektorom želiš što veči ekran.
Pa i ide se na ovu displej tehnologiju zbog dijagonale i ugođaja koji s tim ide.
No sve ima neku svoju granicu te opčeprihvačene smjernice.
Dovoljno sam puta bacao linkove na razne kalkulatore pa ...nebi bilo loše kad bi ukucao u kojeg tih 120"+ dijagonale i udaljenost od tih 3.5 metra.
A uz to nebi bilo loše kad bi otišao negdje na nekakav demo.
Nekako mi se čini da ti nedostaje predođba o kolikoj se dijagonali u biti radi.
Ono da osjetiš kako je stajat ispred toga i nešto gledat.

Inace , ja gledam 108" sa nekih 3.2 metra i meni to izgleda i više nego dovoljno za 16:9...

Citiraj:
Ne kužim se uopće...
Za to su tu forumi

btw, projecte garant nema na lageru

Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
Sta se tice faturete..prosla je al nije jos naplacena a vec me uvatili neki drugi troskovi...ukratko, moram uzet drugi fotoaparat. Nikad na zelenu granu.
Poznato mi to
Možda sada želiš onaj Display 2 za 500?

Citiraj:
Autor afterburner Pregled postova
Al ne brini ako se dogodi cudo pa nesto i kupim tebi prvom javljam
Ovdje je uvjek pustara po tom pitanju petljanja s bojama a sve skupa poteže milijun zanimljivih pitanja.

btw , kad budem jednog dana prodavao platno, u oglasu če obavezno biti "ne smrdi"

Zadnje izmijenjeno od: Imagine. 17.06.2015. u 17:36.
Imagine je offline   Reply With Quote