View Single Post
Staro 17.06.2015., 15:29   #145
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Imagine => Regal je na zidu,a platno bi zakačio za strop...20tak cm udaljeno od regala,dakle roll on kad se spusti pokrije regal i tv itd...
Linkao si fiksno platno ( platno nategnuto na fiksni okvir) pa sam u tom kontekstu spomenuo bojanje a kad si spomenuo regal pretpostavio sam da to želiš kačiti po potrebi...

Citiraj:
Autor Thoroughbred B Pregled postova
Izbor sam sveo na ono što se nudi u trgovinama,tražim platno veće od 120" i da je 16:9...jednostavno nema ponude,osim elitescreen...a ne mislim dat više od 3000kn za platno...vidim po YT ekipa ima w1070 + elitescreen i to izgleda super,osim ako mi fizički ne bude odgovaralo,dimenzijama,ono što si računao...to moram provjerit...
Par postova poviše je tip puknuo link na YT. Rear projekcija na tuš zavjesu uz komentare "super" / "do jaja". Gdje češ bolji primjer toga da svi očito imamo različita mjerila

Zbog svega spomenutoga meni osobno ideja kupovine što večeg platna za što manje novaca ne zvuči nimalo "super" a inzistiranje na tome mi zvuči kao direktan put u nezadovoljstvo.
E sad , moglo bi mi se prigovoriti što sudim "napamet" jer nisam gledao ni kalibrirao tuš zavjesu kao ni koristio 120" platno tako da ukoliko se ne javi netko drugi mislim da ti jedino ostaje kupit taj 120" elitescreen i javit dojmove kako bi nekome pomogao. Bilo da ga želiš poštediti ili usmjeriti na dobru stvar.