Citiraj:
Autor jurbAs
Magarac pitanje koliko ti traje baterija? normalnog koristenja? jel uspijes izgurat 2 dana? Jako mi je lijep telefoncek i mozda bi si ga uzeo ali baterija me jedino zabrinjava.
|
Nije dva dana al je dan i pol. AK sam puno vani jedan dan. Nekome bi vjerojatno i dva. Baterija je generalno dobra i nije problem. Kad sam po vise doma, 5 sati SOT kroz dan i pol. Zathjevni dani su od 3 i pol do 4 sata SOT/ 16h i to je isto dosta dobro. Stand buy je odlican bilo 4g ili wifi. Tesko mi je rec nes tocnije jer puno korstim fotic i on dosta zadere kaj nije cudo jer je mrcina.
Pricekaj da se vidi kaj bu sa tim touchom. Mada ja nemam problema, mnogi imaju al vecinom ekipa preko bare sa njihovim operaterima.
Stock lancer radi brze nego Nova ili L i bolje izgledaju slova. Ugodno sam iznenaden iako je pomalo ruzan al da se i to djelomicno popravit..
Jucer i danas. Nije bas neko light koristenje al moze bit i zesce.. Vidim da je GP sisal malo previse iz nekog razloga ili bez razloga. Bit ce to odlicna baterija kad se malo jos popegla. Mislim da su podaci o koristenju mao zbugirani, ovo kaj sve sise. Vremana su dobra.