Citiraj:
Autor Sphere
Ti sta pljuju po AMD-u su uglavnom Nvidijaši koji su nezadovoljni cijelom situacijom jer ce njihove gtx 970-ice pasti u zaborav a gtx 980-ice drasticno pasti na cijeni koju su masno preplatili prije koji mjesec  a ne veseli ih bas ni situacija da ce AMD opet imati vladara High Enda 
|
ja stvarno ne razumijem likove poput tebe i hawkera, tolko branite taj amd kao da vam stavlja hranu na stol. neko je ovdje reko da amd ne plaća vas nego vi amd a isto vrijedi za nvidiu. iskreno meni je svejedno koji gpu imam glavno da je dobar i cjenovno prihvatljiv. imao sam hd4870 koja je bila jedna od najboljih kartica koju sam ikad imo, sad imam gtx970 koja je isto odlična bez obzira na tih 3.5 gb. drago mi je da amd ima barem neki odgovor na nvidiu jer ćemo tako svi bolje prolazit štio se tiče gpu-a. samo idioti to ne shvaćaju i tim idiotima je bitno da amd ili nvidia pokose konkurenciju. pa jbt htio bi da postoje barem još jedan ili dva igrača na tržištu grafičkih jer bi nam svima bilo bolje, samo maloumni idioti to ne shaćaju