Citiraj:
Autor 1v@n
Lako je kad imaš terasu i dvorište, pa ga se možeš rješiti na neko vrijeme.
Ovaj frendov je u stanu i nemaš mu kamo lopticu baciti, a da ti je ne vrati u sljedećih 10 sekundi
Nisam ljubitelj tih duracell pasa, a u stanu sam i još cura i ja radimo od 8 do 4. Oboje obožavamo pse i planiramo jednog lijepog dana i nekakvog nabaviti.
Cura se rastopi na jazavčare, a po onom što sam pročitao, bullmastifi su jedni od rjetkih pasmina koja može biti u stanu i ne traži puno fizičkih aktivnosti.
Žao mi je psa uzimati koji bi onda svaki dan tako bio osuđen da 8 sati bude zatvoren u 50 kvadrata. Ne bih čak psa ni krivio da se vratim u porazbijan stan jer mu je bilo dosadno.
|
Onda fino razveseli curu i uzmi oštrodlakog jazavčara. Dugovječni su, nisu baš neke jurilice makar svaki mladi pas prođe neko razdoblje jurnjave i divljanja.
Svog Fritza nisam namjerno učio na igru s lopticom i to se pokazalo kao dobra odluka. Kad izađemo u šetnju nemam nikakve brige čime će se pas zabavljati. Ionako su jazavčari više skloni njuškanju i traganju.
Jako je dobar s klincima i drugim pesima makar se par puta pofajtal, iz meni neobjašnjivog razloga. Neki pesi se međusobno ne podnose i to je tak.
Jazavčari u pravilu ne fermaju ptice pa ti otpada briga da će jureći za vranama podletjeti pod auto.
Jedini problem s dugoljastim jazekima je loš utjecaj stepenica na kralježnicu. Najviše im škodi silazak pa ga ja zato nosim ta 2 kata što nije neki problem a uzbrdo ide sam.