View Single Post
Staro 16.06.2015., 02:53   #1879
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Danijel1803 Pregled postova
Jesi probao nazvati s Tele 2 simicom dok si bio u inozemstvu ili ne, kako ti je nepouzdana ?
Kako mislis ?
Pisao sam u prethodnim postovima da sam prosle godine bio u Italiji. Uglavnom cim sam presao u Sloveniju vec nisam mogao nikoga nazvat iako uredno pise neka Slovenska mreza i tako isti slucaj i u Italiji. Normalno pise neka njihova mreza, uredno popunjene sve crtice signala i nemos dobit doma bilo na fiksni ili na mobilni ni da si Bog !
Probao sam upisat i taj neki predbroj prema preporuci sluzbu za korisnike i nista, a sms nekad proradi nekad ne.
U petom mjesecu ove godine sam opet bio u Sloveniji i opet nista, mob nis koristi. A zanimljivo je da sluzbu za korisnike mozes dobiti bez ikakvih problema ko da si doma.
Navodno cu ove godine opet ici u Italiju pa zato vec lagano pizdim jer mi sluzba za korisnike nemoze pomoci sto su jos oni sami izjavili !

Kod oca isti slucaj on je isto na Tele2 smart tarifa isto tako nije mogao nikoga nazvat kad je bio u Sloveniji.

Vi koji ostvarujete normalno pozive iz inozemstva u Hrvatskoj preko Tele2 prek bonova sto vi uopce napravite ?

Ako u Hrvatskoj odem van grada u neku zabit onda obavezno ide na t-mobile mrezu, internet neradi i pise roaming.
DANCI je offline   Reply With Quote