Citiraj:
Autor 1v@n
Frend ga ima u stanu. Energije ima toliko da s njim mora u šetnju svako malo. Ako dođemo k njemu gledati tekmu, cijela ta dva sata juri po sobi i donosi lopticu da mu je baciš opet i opet.
Na sve pse se postavlja kao da su ravnopravni. Čini mi se kao pas oko kojeg treba puno posla.
|
Terijer, to sve govori. Terijeri su inace psi s kojima treba raditi a temperamentni su za popizditi. Ne boje se nikoga i nicega
Citiraj:
Autor VedranO
Toga sam se i bojao 
Volim zivahne pse ali ne da mi juri po stanu ko manijak cjeli dan.
|
jebg, to je terijer, zamisli njemackog lovnog, manja verzija a jos ludja. Gdje on obitava u dvoristu,
nista drugo ne obitava. Vrabac nesmije sletiti ako on cuva dvoriste, nije ni jack russel daleko. Djed je imao njemackog za lov, nema tog stakora koji je njemu mogao pobjeci. S mackama se moze ali ako nisu odmalena zajedno, ni njih ne podnosi.
Citiraj:
Autor X-Plosiv
Ima ga moja sestra. Kao što netko kaže, može 2 sata trčati po lopticu, i neće stati. Jako je živahna, ali ima jako velikog problema sa drugim psima. Na svakog laje, reži..makar više mislim da je problem u mojoj sestri, nije ju socijalizirala.
Ja gledam da (ako mi financije dopuste) si uzmem negdje oko 9-10 mjeseca Samoyeda ili Akita Inu, sve ovisi kako mi se potrefi kupnja stana, i koliko ću morati uložiti. Ih ima netko?
|
Prelijep ali jako zahtjevan pas, u smislu socijalizacije, pod pogresnom rukom agresivni stroj. Znaju biti jaaako zayebani ako ih se odmalena ne socijalizira.