View Single Post
Staro 15.06.2015., 00:45   #212
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Pitaj korisnike 10.7 koji su odlučili zadržati OS koji radi i ne upgradeati na 10.8 pa zbog kupovine novog iphonea morali kasnije preći na 10.9. Tad je uveden upgrade preko app storea, a 7 ga nije imala.
Zbog kupovine iPhonea morali preci na 10.9? OS X 10.7 je imao upgrade na 10.8 iz App Storea, tako da moram priznati da i dalje nemam pojma o cemu pricas, a kamo li kako je to tek povezano sa iPhoneom?

Uostalom, od kad sam na OS X-u, samo jednu verziju sam odbijao koristiti. A to je 10.7. Nestabilna, puna bugova i opcenito smece od OS-a. 10.8 je isti 10.7, samo popravljeni silni nedostaci. Sve se to lako moze i izguglati, jer su korisnici OS X-a bili poprilicno gnjevni na Apple radi 10.7 verzije, tako da bi stvarno volio vidjeti tu ekipu koja nije htjela napraviti upgrade jer im je 10.7 'radio'.

Kad je izasao 10.7 ja sam nakon tjedan dana napravio upgrade, tj. downgrade na 10.6.8. Toliko je dobar bio.

No i dalje mi nisi odgovorio na drugi dio pitanja, od kud ti uopce info da apple onemogucava upgrade? Pricamo o hebenom PC-u, a ne nekoj konzoli ili smarphoneu, iako je i tamo ovo prakticki nemoguce
Mileni je offline   Reply With Quote