View Single Post
Staro 14.06.2015., 23:46   #203
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Stvarno ne mislim početi još jedan flame war, ali koliko je verzija tog najboljeg OS-a ikad izašlo u zadnjih 5 godina? Ako ja dobro brojim, ovo će biti čak 5.

Dakle, jednom godišnje morate upgradeati sustav i držati fige da će sav softver koji vam zarađuje novce raditi glatko (ako netko tko zarađuje njime novce uopće radi apgrejde i nije napravio odjeb Appleu i prešao na PC).

Onaj "it just works" sad je sve više "it just upgrades and fixes things that are broken after upgrade".
Najbolji os ikad, gdje si ti to vidio?

Nikakve fige nisam morao drzat ni jednom. I sav softver na kojem radim radi besprijekorno. Meni je os "nuzno zlo", platforma na kojoj radim, ali hocu da radi kako treba i ne gubit vrijeme na gluposti. Koristim i winse i nix uz osx, i zaista ne vidim nikakvog razloga da se skroz na pc prebacim. Mac i osx za moje potrebe radi besprijekorno, i dalje od njega zaradjujem.

Sto se cestih nadogradnji tice, winsi me puno vise iritaraju s tjednim sitnim nadogradnjama i problemima s njima. I vec dvije godine novi os je free kod Applea.

Sam Apple OS tretira sve vise kao servis, a to i MS pokusava u zadnje vrijeme. Uostalom, pogledaj win10 i sto je sve ms iskopirao od applea u win 10, a uz to tu je o najava da ce i winsi biti free.