Citiraj:
Autor Ag008
Kada je malo ljudi na H1 samim time je i ova tema zapuštenija;
Koliko vidim vi imate pakete 20mbps=200kn, 30/10mbps 210kn i 50/15mbps 220kn mjesečno.
Televizija od 270kn mjesečno.
Dosta povoljno i upload je dosta dobar.
Za moju adresu mi nudi pakete do 50Mbps stoga vjerujem da provjera dostupnosti ne valja (budući da moja najbolja parica na vdsl-u ima 28/2.8 max)
Tko zna kakav bi popust mogao dobiti ako recimo uzmem paket 30mbps a već znam da neće moći ići.
|
pa uzmi 20/2 za 200kn. kasnije kad/ako se kvaliteta parice popravi, lako digneš na 30/50. Kod mene je bilo 20 nekih pola godine i kad je došla akcija ova koja je sa 01.04., izmjerili su i digli na 50. imam 48,5. I super. Prošli mjesec račun bio 221 kn. niš.
Citiraj:
Autor santos
pitanje.... starcima istekao ugovor s vipom (koji su potpisali mimo mog znanja), i sad je isteko ugovor i automatski su im podigli cijenu skoro za duplo.
dal se na h1 osim onog tel+net paketa za 130 kn moze uzet to isto bez telefonske linije?
(s obzirom da nema smisla uzimat kad svi imaju mobitele, telefoni se i ne koriste)
i dal daju kakve popuste ako vec imas neki njihov paket u drugom stanu? 
|
Ne isplati se od H1 uzimati paket bez neta. Najjače ti je taj za 130 kn i bok. 5 mbita, a telefon nek ugase. Tako i moji starci imaju. samo ne, telefon stoji u ormaru.