Citiraj:
Autor Mileni
Cemu sve te malverzacije? Time Machine backup, pa isti povuces i sve radi? 
|
A kako cu bootcamp backupirat biseru
Citiraj:
Sto se tice El Capitana, koristim ga jos od predstavljanja. Osjetno brzi od dzozemite. Metal je vec uzeo maha, jer na retini MBP je uvijek bilo frejm dropova, sad ih ili nema, ili ih jos nisam vidio. Sve jednostavno leti, a uglancat ce ga u ovih par mjeseci jos, to je sigurno.
|
Neda mi se kemijati s betom, ali virujem da je bolji, guraju taj Metal cross platform
Citiraj:
Samo me Metal drzi podjeljenim. Ocita je korist istoga, osjeti se i na bateriji kao i na vec spomenutoj brzini. No napustanjem standarda Apple se jos dodatno zatvara, a developeri ce tesko prebacivati igre sa OS X-a na Linux i obrnuto.
|
Nisan dev, ali Apple mi je uvik djelova kao da ima bolje rjesenje pa makar i zatvoreno.
Citiraj:
Sto se tice mac minia, moze se nadogradjivati i dalje. Samo ne moze ona najslablja varijanta. No i dalje je puno bolja kupnja mac minia iz 2012 radi quad core procesora. Odlican maleni stroj, tih i stvarno iznenadjujuce dobro radi. Ubacit SSD i rama u isti ukoliko imas mogucnosti i miran si par godina.
|
Tu bih se slozio, osobno san koristio i7 Mac Mini i sasvim je zadovoljavajuci, bitno je samo da se ubaci RAMa i SSD, to ozivi svaki stroj