Citiraj:
Autor Drug Brko
Također, prešao sam pred godinu dana sa T-Mobile pretplate (na kojoj eam bio godinu dana) na BonBon pretplatu. Iz mog iskustva, infrastruktura je ista. Kvaliteta usluge je na nivou. Nikad problema ni sa pucanjem veze niti sa internetom. 4G piči normalno ali ga skoro nikad ne koristim.
Al dobro, ako imaš info iz prve ruke od SZK... iako mislim da bi ti SZK iz BonBona rekli da je sve isto.
|
Infrastruktura JE ista, kvaliteta usluge NIJE

bonbon, 24mobi, MultiPlus mobile korisnici su "nizeg prioriteta".
Tu informaciju nisam dobio od bonbon SZK. Dobio sam od poznanika iz T-Centra, kad sam se dosao prebacit/vratit na T-Mobile. Poceli smo pricu zast se prebacujem i tak malo po malo se "izlajo". Informacija je frendovska i neformalna, ali po svemu sudeci tocna.
bonbon SZK me uvjeravala da mi ne valja mob, ne valja SIM, da je nemoguce da je do njihove mreze.
Necu da ispadne da pljujem po bonbonu ili jos gore... glorificitram T-Mobile. Nek svako isproba mrezu koja mu pase po opcijama i financijama pa nek vidi jel ima problema ili ne.

Danas se bar lako prebacit s mreze na mrezu.
Poanta je, ako imas problema sa bonbon, Tomato, Tele2 signalom ili uslugom, prebaci se na T-Mobile/Vip i tvoji problemi ce, vrlo vjerovatno, nestat.
edit:
E da, "probleme" sa bonbon-om nisam imo svakodnevno. Da neko ne misli da mi uopce nije radilo, problemi su bili totalno na random.
Nekad tjednima normalno radi, pa onda 2-3 put u danu dropa pozive ili pise no signal. Mozda je to nekom OK, meni je bilo neprihvatljivo.