View Single Post
Staro 12.06.2015., 07:25   #1860
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor nathan.fake Pregled postova
Ima smisla. Ovo sto je brko napiso, ja cu sam potvrdit.

Bio sam na T-Mobile pretplati 10ak godina, onda sam lane (kad se moglo bezuvjetno raskinit) preso na bonbon (konto sam ista infrastruktura, sam jeftinije). Nije

Problemi su mi poceli odmah tjedan-dva nakon prelaska, los signal, ljudi me ne mogu dobit, ja ne mogu zvat. Zovem SZK, uvjeravaju me da mi ne valja telefon (ja njih uvjeravam da valja, povuci-potegni), salju mi novu SIM karticu. No, problema tu i tamo i dalje ima. Isto kao i kod tebe, nekad sve 5, nekad 0 bodova. Mob koristim uvijek isto, tako da nije do mene ili moba.

Nakon 6mj. puca mi film, i vracam se na T-Mobile, prepaid (Simpa). Nikakih problema.

U neformalnom razgovoru mi djelatnik u centru samo kaze da bonbon "nije prioritet" te da odasiljaci 1. moraju usluzit T-Mobile korisnike.
Također, prešao sam pred godinu dana sa T-Mobile pretplate (na kojoj eam bio godinu dana) na BonBon pretplatu. Iz mog iskustva, infrastruktura je ista. Kvaliteta usluge je na nivou. Nikad problema ni sa pucanjem veze niti sa internetom. 4G piči normalno ali ga skoro nikad ne koristim.

Al dobro, ako imaš info iz prve ruke od SZK... iako mislim da bi ti SZK iz BonBona rekli da je sve isto.

Čudni su ti SZKovi. Nekada ne znaju najosnovnije stvari, a nekada su eksperti za bazne stanice i signal.
Brko je offline   Reply With Quote