Citiraj:
Autor srale7
Moze netko potvrdit ili opovrgnut, jel postoji razlika u kvaliteti signala izmedju Vip i Tomato mreže?
Naime, problem je sto sa trenutnim telefonom (LG G2) u sobi kojoj zivim nemam signala, tj nekad imam uredno 5/5, nekad 3/5 i nekad 0/5 i tad nisam dostupan. Jel ima smisla probat preć na vip?
|
Ima smisla. Ovo sto je brko napiso, ja cu sam potvrdit.
Bio sam na T-Mobile pretplati 10ak godina, onda sam lane (kad se moglo bezuvjetno raskinit) preso na bonbon (konto sam ista infrastruktura, sam jeftinije). Nije
Problemi su mi poceli odmah tjedan-dva nakon prelaska, los signal, ljudi me ne mogu dobit, ja ne mogu zvat. Zovem SZK, uvjeravaju me da mi ne valja telefon (ja njih uvjeravam da valja, povuci-potegni), salju mi novu SIM karticu. No, problema tu i tamo i dalje ima. Isto kao i kod tebe, nekad sve 5, nekad 0 bodova. Mob koristim uvijek isto, tako da nije do mene ili moba.
Nakon 6mj. puca mi film, i vracam se na T-Mobile, prepaid (Simpa). Nikakih problema.
U neformalnom razgovoru mi djelatnik u centru samo kaze da bonbon "nije prioritet" te da odasiljaci 1. moraju usluzit T-Mobile korisnike.