Citiraj:
Autor Amdejac
|
Pa sad, pošto je bez baterije i punjača... mislim da se može i bolje nać za te novce. A i slabašno mi je to, ja u principu ispod 14,4 v ni ne gledam.
Citiraj:
Autor syss
čak kod bušilica sam skužio da i sama bušilica nije neki pretjerani moment (u zadanom okviru posla) koliko boreri... ja sam imao istu situaciju ko ti i trebalo je probiti armirani nosivi dio sa pevec by einhell bušilicom starom valja 10-15godina sa svojih 500-600w na čekiću.
ma nema boga da prođe sa nekim čajna-borerima, ono ništa samo se muči aparat bezveze i da meni susjed borer koji košta solo ko moj cijeli set... ko kroz putar.
|
To stoji za obične, klasične bušilice. Al stvar je drugačija s borerima za sds-plus bušilice, čekičarke za bušenje u beton. Kod njih i jeftilen boreri buše ok. Naravno, makita i bosch boreri buše bolje, al i s kinezom ćeš bez problema probušit rupu. Govorim za beton, ciglu i sl, dok za keramiku ne preporučujem kineza ni u ludilu.
A na koncu konca, treba znat i bušit. Kupim borer za inox i dam čovjeku da izbuši neka postolja, ovaj zove za pet minuta da je borer otišo kvragu. Naravno, moron nafrljio na maximalni broj okretaja i onda se čudi. Nit ga je hladio nit prilagodio brzinu.