View Single Post
Staro 11.06.2015., 20:53   #65
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova

Za one koji cjene malo bolju accu bušilicu dobar jeftin primjerak.
http://alatimilic.hr/shop/Bosch-Aku-...SR10,8-2-Li-BB
Pa sad, pošto je bez baterije i punjača... mislim da se može i bolje nać za te novce. A i slabašno mi je to, ja u principu ispod 14,4 v ni ne gledam.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
čak kod bušilica sam skužio da i sama bušilica nije neki pretjerani moment (u zadanom okviru posla) koliko boreri... ja sam imao istu situaciju ko ti i trebalo je probiti armirani nosivi dio sa pevec by einhell bušilicom starom valja 10-15godina sa svojih 500-600w na čekiću.

ma nema boga da prođe sa nekim čajna-borerima, ono ništa samo se muči aparat bezveze i da meni susjed borer koji košta solo ko moj cijeli set... ko kroz putar.
To stoji za obične, klasične bušilice. Al stvar je drugačija s borerima za sds-plus bušilice, čekičarke za bušenje u beton. Kod njih i jeftilen boreri buše ok. Naravno, makita i bosch boreri buše bolje, al i s kinezom ćeš bez problema probušit rupu. Govorim za beton, ciglu i sl, dok za keramiku ne preporučujem kineza ni u ludilu.
A na koncu konca, treba znat i bušit. Kupim borer za inox i dam čovjeku da izbuši neka postolja, ovaj zove za pet minuta da je borer otišo kvragu. Naravno, moron nafrljio na maximalni broj okretaja i onda se čudi. Nit ga je hladio nit prilagodio brzinu.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F