11.06.2015., 20:40
|
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kameru tek testiram, evo prvih slika:>>
Potpuni mrak, ISO oko 900:
>>
Sve isto, ISO200, sa levelsima u aplikaciji malo posvjetljeno.
>>
Slabo svjetlo sa žućkastim štednim žaruljama
>>
Ulična rasvjeta
>>
Potpuni mrak, led bljeskalica
>>
> >
Dnevno svjetlo, savršeni uvjeti
>>
EV+1 zbog kompenzacije blende
Makro
>>
Video traži još optimiziranja. Iako postoje neki patch-evi, nije još uvijek to rješeno kako treba. Izgleda da snima u 480p umjesto 1080p. Pogledajte primjere na YT. Nemam sad vremena se s tim baviti. >>
> >
Iako sam mislio da sve radi „out of the box“, ispalo je da nije baš tako. Izgleda da su se proizvođači smartphone-a toliko zaokupili bezbrojnim funkcijama i senzorima da su zaboravili da je ovo ipak mobitel. I da primarno služi za zvanje. Odmah uočen broblem je bio tiha slušalica. Onda su me stalno upozoravali da me ne čuju. Rješenje je sreća jednostavno: treba ući u engeneering mode i podestiti na druge vrijednosti. Postoje dva načina: u sam dialer utipkajte *#*#5429873#*#* >>
Drugi prenosim sa jednog foruma, mislim da ne treba prijevod:>>
i think this can be "fix" with editing the phone in the engineering mode in the phone. you can enter this mode by typing some code in the dialer but the easiest way would be to download jiayu.es from the playstore and after that do the following :>>
- enter the app>>
- go to Tools ROMs>>
- then chooose Tools>>
- and here go to Application Engineer Mode>>
Once you are in the EngineerMode slide to the right and choose Hardware Testing >>
Here chooose :>>
Audio>>
Normal Mode and here chooose under "Type" Mic>>
Now here are the values that determines how low or high the mic/speaker/ will react... you will need to edit the Levels from Level 0 to Level 6.>>
I reccomend that you note down your regular values of the Levels just in case the setup dont work you can retype the original values back.>>
Try with this setup and see if it will works for you :>>
Level 0-255>>
Level 1 to 235 >>
Level 2 to 215 >>
Level 3 to 205 >>
Level 4-195 >>
Level 5 to 185 >>
Level 6-175>>
After all the changes restart the device and see how it goes... I hope this fix your problem with the Mic!>>
Znači google play, naći aplikaciju jiayu.es i instalirati. Dalje slijedite upute. Sa njom se instalira sve ostalo, custom romovi,... nisam to još stigao vidjeti.>>
Od ostalih stvari bih pomenuo da 2 led svjetla odlično svjetle, led notofokacija mjenjacrveno kad se puni, zeleno kad ima poruka, emaila,...sinkronizacija je trenutačna, zbilja sve radi savršeno.>>
Jedni pravi problem je video kamera. Valjda će to biti rješeno sa Lolipopom 5.1. Beta je vani već par dana. Slijede glancanja, uštimavanja,... imate sve na needrom.>>
|
|
|