View Single Post
Staro 11.06.2015., 06:28   #2822
zvonac
Premium
Moj komp

zvonac's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
G4 je brzi i fludiniji u svemu. Sajtovi, yotube, recent apps itd.. Galerija je nova i bolja i isto brza. G3 nije spor telefon al G4 je jednostavno brzi i fludiniji u manje, vise svemu. Tesko da ce bilo koji vlasnik G3jke bit nezadovoljan po tom pitanju.

Tesko je bez stativa tak slikat. 1/8 ajd, mozda i 1/4 al ispod toga tesko.

Low light macro..
https://www.flickr.com/photos/125477...posted-public/

Nitko ne spominje u recenzijama da ima kao i GFlex2 povlcanje menija sa zgasenog ekrana. Svida mi se to poprilicno i moze bit korisno. Plasticni poklopac je po meni losji nego onaj sa G3 i nebi ga preporucio odn. isplati se nadoplatit za kozni jer se dobiju oba bar kod ovih od TComa. Jako mi se svida ta koza iako sam mislio da nebu i dobar potez od LGa. Crni mi se malo manje svida od smedeg, crvenih jos nema kod nas. Novi blago uvijeni oblik lezi u ruci bolje nego G3 grba i ima se feeling da je puno manji i laksi nego sto je. Tak da mi je ipak malo bolji od G3 za koristenje.

Multitasking radi odlicno i bolje ide nego na G3. I recent apps i dual window. Salta odlicno i u DW sve ide glatko, skrolanje, zumiranje sajtova, youtube i slicno. Bolje je sad to koristit kad je tak glatko. Mislim da generalno G4 nije nis sporiji od S6 cak ni u igrama jer Samsung ima jos dosta peglanja da dode do Antutu razine perf..

S6 je tu ispred drugih, po pitanju perfomansi, nije niš značajnog, gledal baš usporedbe S6 vs ostali( M9, G4, ip6) kamera u rangu G4, možda malo lošija u low light, ostalo sve na visokoj razini..

Ma ovaj G4 ima odličnu kameru..
zvonac je offline