11.06.2015., 06:28
|
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Autor MAGARAC
G4 je brzi i fludiniji u svemu. Sajtovi, yotube, recent apps itd.. Galerija je nova i bolja i isto brza. G3 nije spor telefon al G4 je jednostavno brzi i fludiniji u manje, vise svemu. Tesko da ce bilo koji vlasnik G3jke bit nezadovoljan po tom pitanju.
Tesko je bez stativa tak slikat. 1/8 ajd, mozda i 1/4 al ispod toga tesko.
Low light macro..
https://www.flickr.com/photos/125477...posted-public/
Nitko ne spominje u recenzijama da ima kao i GFlex2 povlcanje menija sa zgasenog ekrana. Svida mi se to poprilicno i moze bit korisno. Plasticni poklopac je po meni losji nego onaj sa G3 i nebi ga preporucio odn. isplati se nadoplatit za kozni jer se dobiju oba bar kod ovih od TComa. Jako mi se svida ta koza iako sam mislio da nebu i dobar potez od LGa. Crni mi se malo manje svida od smedeg, crvenih jos nema kod nas. Novi blago uvijeni oblik lezi u ruci bolje nego G3 grba i ima se feeling da je puno manji i laksi nego sto je. Tak da mi je ipak malo bolji od G3 za koristenje.
Multitasking radi odlicno i bolje ide nego na G3. I recent apps i dual window. Salta odlicno i u DW sve ide glatko, skrolanje, zumiranje sajtova, youtube i slicno. Bolje je sad to koristit kad je tak glatko. Mislim da generalno G4 nije nis sporiji od S6 cak ni u igrama jer Samsung ima jos dosta peglanja da dode do Antutu razine perf..

|
S6 je tu ispred drugih, po pitanju perfomansi, nije niš značajnog, gledal baš usporedbe S6 vs ostali( M9, G4, ip6) kamera u rangu G4, možda malo lošija u low light, ostalo sve na visokoj razini..
Ma ovaj G4 ima odličnu kameru..
|
|
|