View Single Post
Staro 11.06.2015., 00:05   #605
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
da, zanimljive se stvari desavaju od kako je ta lisa su dosla..

PS
šalu u sredinu, uopce vise nemam dojam da je tu neka njemacka u igri, totalno je juzna koreja.. sta je s onim tracevima da ce AMD kupit samsung?

PPS
^tole , niti mi je bio cilj relativizirati tvoj post.. nego tu pricu s driverima, s 3.5gb memorije i slicno.. naslov teme je drugaciji
Samsung neka da pare i stoji po strani.
Ako se ta brodogradjevnofriziderskoklimaska drljava kompanija umjesa u rad AMDa onda ce stvarno Intel bit jedini izlaz.

Nazalost,AMD je 2008 imao preko 90% veci budget za R&D nego danas.
Danas Intel ima osam puta veci R&D budget.

Lisas Su je izjavila prije par dana da se sve baca na jednu kartu i vecina love ide na projekt Zen.
To znaci da ce patiti GPU segment,ali odluka je dobra jer AMD prakticki zavisi od uspjeha Zena dogodine.
Dogodi li se promasaj tada je bankrot prakticki neizbjezan. Propadne li AMD to ce katastrofalno utjecat na trziste i na daljnji razvoj.

Pravo je cudo kako AMD jos uvijek uspjeva izbacivat konkurentne proizvode sa budgetom koji ima.

EDIT: Ako se ostvare predvidjanja za Zen tad ce AMD imat apsolutni zgoditak. Kao sto je bio Athlon64

EDIT: Nekud sam procitao podatak da je u prvom kvartalu ove godine na Zen otislo 300 miljuna dolara.
Hawker je offline   Reply With Quote