View Single Post
Staro 10.06.2015., 23:42   #600
Hawker
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2014
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Kako moze bit glupost da ccc prestane radit a sve je frisko?

Btw. nisam dosao pljuvat po atiju, sva sreca da ima ljudi koji ga kupuju jer ak propadne jao si ga svima nama.

Davno sam imao ati i kad se malo prisjetim nisam jednom vracao i cuvao odredjenu verziju drivera jer su neke igre losije radile sa novijom verzijom. Iako me to vise ne dira, kupio sam kaj sam mislio da je bolje i ti je to.
Jedino mi nisu jasne neke izjave i obrane nekim firmama a fail je jasan da jasniji ne moze bit.
Nikad problema sa CCC,nikad problema sa driverima(uvijek najzadnji).
Ne mozemo ic od covjeka do covjeka i gledat kome se srusio CCC i onaj nvidiin control center.
Dosad sve sto sam cuo (osim overheada) su minorni problemcici.

Citiraj:
Autor Eladio Pregled postova
..ono sto mi se ne svidja, a s obzirom da je moguce da su takvi rezultati.. je da sam gpu nije dovoljno jak i da razliku u snazi postizu s necim sto ce i nvidia uskoro imat.. prava razlika se stvara u arhitekturi proca i to jedino dugorocno drzi vodu, a ovo s HBMom je samo prijelazno razdoblje koje trenutno ide na ruku AMDu ..volio bi vidjeti brze gddr5 modele
Pa imace i AMD sljedecu generaciju na novom proizvodnom procesu.
Kljucno je da sad izbace konkurentne grafe i cijenom i kvalitetom.
Fury X je posebna prica i oko te kartice se dize nevjerojatna buka. Ne od strane AMDa nego od strane neta.
U najmanju ruku ocekuju da bude bar 100% brza od Titan X i duplo jeftinija.

Ja pretpostavljam da ce se obistinit nesto od ovih leakova i da ce Fury X bit brzi 10-15% od Titan X.
U tom slucaju AMD ima sklonost naprdit visoku cijenu u pocetku koju ce kasnije spustit.
Kad se sjetim debilne cijene koju su trazili za FX9590 dodje mi muka.
U AMDu treba smjenit pod hitno citav marketing jer su hrpa morona.

Doduse ,po svemu sudeci,Lisa Su je odlucila vratit AMD na pravi put. znaci,high performance i high end. Za razliku od onog zubatog majmuna prije nje koji je vodio AMD u sigurnu propast svojom glupom politikom.
Hawker je offline   Reply With Quote