Citiraj:
Autor X-Plosiv
Ja više razmišljam što bi bilo kada ti se auto tako parkira ispred ulaza u dvorište. Recimo kuća, koja ima glavna velika vrata na cestu gdje je parking. Ispred vrata imaš ogromno X na cesti, da se ne parkiraju tu (cijela ta strana cesta je za parkiranje bočno, označeno bijelom/plavom linijom). I onda ti se neki genije odluči parkirati na taj X i ti ne možeš izaći iz dvorišta. Vidio sam to u Puli više puta, jedan poznanik mi je rekao da je više puta pauk dolazio i vozio auto, pa da je ekipa pizdila na njega.
Ja da imam tako vrata, na kojem je jasno znak da se ne parkira, i još X znak na podu..i da mi se netko parkira. Pa vjerojatno bih zvao pauka, ali da mi se stvarno žuri (situacija da mi je žena trudna), pa mislim da bih mu auto otkinuo.
Znam da je zabranjeno zakonom da mu probušiš gume ili odvališ auto...ali 
|
E pa ja sam te sreće
Znači kuća i ulaz u dvorište su mi s desne strane na slici:
Prek puta kuće su pekara i birtija, ravno je pivnica, 80 metara dalje je semafor, a 500-tinjak metara dalje je pruga koja dijeli grad na dva dijela i svakodnevno po 50-ak puta zatvara promet, odnosno radi kolonu. Pauka nemamo, niti naplate parkinga.
Ujutro se ide po kruh, kasnije na gablec u pivnicu (koja ima svoj ogroman parking iza, ali...), navečer u birtiju i stalno je netko pred ulazom.
Zna bit takvih idiota da stanu na dva ulaza po pola, dok su ostala normalna mjesta prazna. Znači dođeš doma, ne možeš u dvorište. Ostavi auto negdje drugdje, obiđi pivnicu i birtiju da nađeš vlasnika i još ga lijepo zamoliš da makne auto jer je...
Takvih situacija je bilo valjda 10000, što meni, što dedi i starom. I bez obzira na idiote pred ulazom, problem je i ta jebena rampa jer se oko 3 napravi kolona od 1 km i nitko ne može nikud. Još dobro dok sam ja u toj koloni, ali dok dolazim iz kontra smjera i ne mogu skrenut u dvorište zbog kolone... E onda radi krug po gradu, vraćaj se u kolonu i dođi pred ulaz gdje ti netko stoji s autom
Sva sreća da se nikad ništa nije dogodilo, a da je netko bio na ulazu.
Jednom prigodom je nekakvi seljo ostavio otključan truljavi Golf. Stari je otvorio vrata, izbacio iz brzine, smotao volan i gurno ga na cestu
Najjača i jedina smiješna situacija je bila kad je frend došao do mene, još je pitao kud da parkira i ja rekoh daj slobodno na ulaz. Prođe pol sata, netko ga zove na mob i on pogleda mene onak zbunjeno. Poklopi, pogleda kroz prozor i veli: "Stari me zval da maknem auto, netko je zval policiju". A ono moj pripiti deda nije skužil da je njegov auto i popizdio