View Single Post
Staro 10.06.2015., 22:53   #591
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
@tole
da i? evo ja sam izvadio ATI karticu s kojom nikad nisam imao problema, ali od kako sam na nvidiji imam neki put problem s autodetekcijom hdmia na svojem, ali to sam rjesio tako da ga vise ionako ne koristim (promjenio sam TV , i sad DLNA radi sasvim ok), a takodjer imam problema s hardwerskom akceleracijom u browseru , koju sam rjesio tako da sam ju iskljucio.. da li je to razlog da pljujem po nvidiji, po driverima, da li mislis da mi se da sad jos opet nesto probavat i testirat svako malo neki novi driver, ili vracat neke stare? ..e da, najgluplji problem je u diablu 2 kojeg sam malo poceo klikat , ima ludi lagg, ali i to sam rjesio tako da sam prebacio na 2D , ionako sve izgleda isto -- mislis da cu mjenjat grafu zbog toga? mos mislit.. ...vjerujem da se primjeri mogu nabacivat iz oba tabora, a onda se moze ici malo i u povjest sto s problemima , sto s varanjem u driverima itd.. ali ni to mi nema smisla.. ideja mog posta je da relativizira trolanje , iako postujem sto si za razliku od nekih drugih ipak izasao s konkretnim argumentom , sto je ugodna promjena nakon zadnjih nekoliko stranica nagadjanja

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote