10.06.2015., 14:54
|
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
Citiraj:
Autor c-shadow
Onaj Delboyev novogodišnji build već ima sve pakete za defaultni QOS, uključivo i luci-qos, znači može se iz gui podešavati.
Jedino je ovaj default QOS neka čudna biljka, više radi po principu prioriteta, a ne fizičke podjele bandwidtha.
|
Citiraj:
Autor jp_rv
instalirao sam openwrt sa linka u prvom postu, jer mi nije palo na pamet ić stranicu po stranicu i tražit dali postoji nešto novije.
tip za "vlasnika" topica, ili moda, nek sve bitno stavi u prvi post koji je sad 3 godine star, a onda sitnice čovjek mora kopati po 938457 postova.
pa tako na 8. ili 9. stranici postoje linkovi za unbrick, negdje dalje su nekakvi kvazi update-ovi, itd. zar je problem to strpat u prvi post, i reć "to je za ovo" i "ovo tu je za ovo nešto drugo".
sad više neću dirat da ne shebem, stižu mi gosti sutra popodne. u krajnjoj liniji stavit ću repeater na prozor i na njemu limitirat.
?
|
nakon šta su mi zadnji gosti pojeli zadnju kap veze, nabavljen, instaliran, i podešen AP koji ima QoS kako spada. malo mi je žao ali jbg, dobar ap a služi za glupost.
|
|
|