View Single Post
Staro 10.06.2015., 10:12   #1943
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Meni GTA5 radi jako dobro sa svime na Max, osim MSAA na x4, travom na high i pod advanced jedino Extended view distance imam na max, ostalo isključeno (a upravo ta postavka najviše udara po performansama). Ovaj zadnji patch je sjebao nešto fps, ali daleko je to od tog da šetkucka ili nešto slično.

Witcher 3 još nisam isprobao, ali po viđenome po netu, ljudi nemaju problema.

Hardline jer tjeralo isto ko i BF4, 80 - 150 fpsa, sa svime na max.

Atillu nisam isprobao, niti hocu jer nemam vremena za takve igre Znam da je Shadow of Mordor bio jedan od naslova koji je tu grafu na koljena bacio, ali s vremenom se i to ispravilo koliko znam. Isto i Dying Light koliko se sjećam, ali i to se patchevima ispravilo. Na kraju ispada onako kako sam davno i rekao, neoptimizirane igre se nemaju što uzimat u obzir za tesitranje grafi jer su nepredvidljive i u svim tim igrama se s vremenom sve stabiliziralo kroz 2-3 dobra patcha.

Ne branim ovu glupost što su napravili s memorijom, ali činjenica je da sve radi super (osim Atille za koju su i sami developeri rekli da će bit smeće od performansi na grafama trenutne generacije - ne tako direktno, ali su rekli )
xGAME je offline   Reply With Quote