Citiraj:
Autor Toorop
Jep, prehrana ti je ključ svega. Kako se samo raspoloženje mijenja kada si zdravo nahranjen. Sve te glavobolje, bolovi, prehlade itd. zdrava prehrana to ubije sve. U biti da, imao sam i ja gadnu prehranu prije, toliko opasnu da sam bio na grani da ako nastavim kako sam se hranio da bi mi se debelo crijevo unutra raspuklo i počelo krvariti u tijelu. Točno što kažeš, kako se navike mijenjaju odmah haha, kada mi je gospon doktor rekao što me čeka rekoh yebep ti to, neš ti mene hahah. Sada samo lagano držim prehranu, uživam u svemu što jedem, treninzi me drže u normali, ali čim sada riješim maturu i upišem faks i odselim od kuće, ako bog da, krećem u ofanzivu jednog brzinskog rezanja i onda jedne lijepe kvalitetne mase da pripremim tijelo za ono što ga čeka kasnije. 
|
Visok sam 190cm. Radi problema sa crijevima spao u jednom trenutku na 64kg. Mogao sam komotno ici glumiti u walking deadu zombia, bio bi valjda najuvjerljiviji zombi u toj seriji.
Kako se situacija sredila, napredujem. Tek sam nekih pola godine ok sa zdravljem, a zadnja 3 mjeseca vratio sam se u teretanu. No ne forsiram nista, sve poprilicno lagano radim. Trenutacno sam na 79kg, plan je od 12og mjeseca krenuti ozbiljnije i pokusat doci na 85kg bez sala, dakle uz zdravu prehranu i povremene izlete u stare navike.
No sumnjam da cu se ikad vratit u formu u kojoj sam prije bio. No nevazno, samo neka se nastavi ovo kako sada radim i ja zadovoljan