Citiraj:
Autor Guls
Toorop primjenjujem uspješno tvoj program koji si mi sastavio, polako ali sigurno napredujem s težinama, no uz isti režim prehrane nakon cca mj dana počeo sam dobivati špek na trbuhu i O-Dojkama. Mislim, nije niš strašno, ali krenulo je. Pivo vikendom očito ne ide uz ovaj program.
Pa sam smanjio prehranu da to održim na nekom nivou, no izgleda da ću se morati primiti natrag kružnih treninga i kardia na day off, oni su dali najbolje rezultate što se tiče fizičkog izgleda, no i najmanji napredak što se tiče snage i rasta mišićne mase. Poslije plaže ću se vratiti nazad na tvoj program.
|
hehe ajde drago mi je. Onda se sada drži tog kružnjaka da budeš lep i fin za ljeto pa je javi kasnije da riješimo nešto možda malo bolje/jače/naprednije, da to fino sve napišemo i napravimo i zaokružimo pa da treniraš i ne nakupljaš previše špeka
@vorda22 6kg u 4 tjedna, da ti nije to malo previše? okej, ako si krenuo naglo vjerojatno je većina toga i voda koju si držao, hrana itd, ali ono, idi polako, bolje je na duge staze!