Citiraj:
Autor skitnica
To sto na necemu pise Sennheiser, AKG ili AT ne znaci da su dobre slusalice.
Sto ti to znaci da su za "home usere" vrhunske? Ja glazbu slusam doma, slusalice koje koristim redom kostaju puno vise od 50€ i daleko su od vrhunskih.
S obzirom da sam imao priliku poslusati vecinu Superlux modela mogu ti bez ikakve dileme reci da Superlux od 50€ zvuce bolje od bilo kojih koje si napisao do 100€ a i skupljih.
Ovo sto govoris je isto ko da kazes nekom kupcu kineskog flagship mobitela kako je za 200€ mogao kupiti Samsunga ili Sonyja. Da, mogao je, ali kakvog?
|
kako ti je rekoooo
Citiraj:
Autor Chuby
Ako nisi vec kupio nesto....
Provjeri koliko Ohma ( Ω ) imaju slusalice. Vise Ohma zanci da su "zahtjevnije" za pojacalo u kartici. Probaj ubost neku koja ima deklaraciju na vise Ω od tvojih slusalica.
|
zasad mi je oke i ovako, dok sam prebacio settingse . ako vidim da se pokaze potreba, cu uzet onda... 32 ohma imaju sluske. tnx
Citiraj:
Autor Laszlo
@skitnica - ne bih se slozio. Najjeftiniji AKG po meni pojede po kvaliteti zvuka i kvaliteti opcenitoj bilo koji superlux do 50€.
Pod "home usere" sam mislio nekakvu prosjecnu potrebu korisnika koji doma igraju igrice ili slusaju muziku na slusalice. Imam i ja AEG busilicu od tada 1000 maraka iako mi treba samo za kucne sitnice pa sta sad to znaci da svi "home useri" busilica moraju imati takvu; dakle govorim o prosjecnim potrebama.
|
ja pak bi rekao da usporedjujes kruske i jabuke. ne mozes usporedjivat cijenu busilice (nesto sta fizicki radi, trpe materijali, i o cem ti ovisi dal ce ti krepat busilica ili ne), sa cijenom slusalica. svatko ko ima malo pameti u glavi ce kupit busilicu kako spada, ako ju ne misli koristit jedan dan.