View Single Post
Staro 07.06.2015., 20:40   #3077
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo da podijelim dojmove o bakrenoj Z3 zweri nakon tjedan dana....

1. Ekran je brutala...i na najvecem suncu se sve fini vidi a svjetlina mi je difoltna....
2.Sam mob je brutalno dobrog dizajna...fino tanko kuciste...moram priznati da mi se nije bas svidio na prvu jer sam fan m7/m8/m9 dizajna ali nakon jedan dan sam se totalano prešalto na ovaj dizajn...i pogotovo bakrena boja mi je brutala jer mi razbije monotoniju za razliku od crnog...
3.Baterija -iako sam ga nabavio jos proslog vikenda poceo sam ga koristiti tek od ponedjeljka kad je stigao ringke fusion da ne bi bilo...htio sam mu potrostiti bateriju u jedan dan ali s obzirom na nedostatak vremena nisam stigo...tako da sam ga stavio na punjač u srijedu navečer a u četvrtak ujutro je skinut sa punjača, uz update skoro svih aplikacija, malo zvanja, malo surfanja....sad nakon 3 i pol dana je na 49 posto (majkemi )
4. Mislio sam da ce mi 5.2 " biti preveliko ali s obzirom da je lakši/tanji od DHD cak mi i bolje lezi u đepu...
5. KK mi je jeben, radi sve brzo i fluidno...dobro i 3 gige rama je tu...tako da ce LP malo jos pričekati...
Tako da sve pohvale za ovakav bolid, apsolutni preporodnakon 4 i pol godine starog androida...

I za kraj pohvalio bih člana MarkoZD115 od kojeg sam uzeo mob, sve što smo dogovorili je čovjek izpoštovao tako da respect )
Master_Hrc je offline