Da nije LBJa oni bi sigurno došli do finala.
Ma dajte molim vas.
JR Smith, dok ga pukne, je sposoban utrpati 10 fadeaway trica preko ruke, ali isto tako može promašiti i 10 otvorenih šuteva za redom. Mozgov, Shumpert i Smith u Cavsima imaju bolje brojke nego u prijašnjim klubovima, i k tome igraju dosta bolju obranu (ovo posebice vrijedi za Smitha).
Irving je do ove sezone igrao sam u Clevelandu, a od ove sezone igra sa 2 superstara (što se tiče Lovea on je to barem po brojkama u Minnesoti, iako su brojke često isprazni podaci) i često je igrao pod ozljedom pa je normalno da su mu brojke pale. Isto vrijedi i za Lovea koji je bio još bitniji kotačić u Minnesoti nego li je to bio Irving u Clevelandu i još se k tome, po meni, Love uopće ne uklapa u ovaj sistem igre koju Cavsi igraju, ponajviše zbog toga jer ne igra obranu i ne želi biti 2. ili 3. opcija u napadu. Tvrdi da planira ostati u Cavsima ali ako se ne pretvori u stretch četvorku koja može zabiti 3-4 trice po utakmici, uhvatiti 10+ skokova, biti u stanju podijeliti outlet pas ili dva ka Jamesu u kontri ili polukontri (što znam da može), odigrati vrhunsku obranu na četvorci i petici (u što jako sumnjam) mislim da ne će uživati.