Tema: Košarka
View Single Post
Staro 07.06.2015., 14:09   #208
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Da nije LBJa oni bi sigurno došli do finala.

Ma dajte molim vas.
JR Smith, dok ga pukne, je sposoban utrpati 10 fadeaway trica preko ruke, ali isto tako može promašiti i 10 otvorenih šuteva za redom. Mozgov, Shumpert i Smith u Cavsima imaju bolje brojke nego u prijašnjim klubovima, i k tome igraju dosta bolju obranu (ovo posebice vrijedi za Smitha).

Irving je do ove sezone igrao sam u Clevelandu, a od ove sezone igra sa 2 superstara (što se tiče Lovea on je to barem po brojkama u Minnesoti, iako su brojke često isprazni podaci) i često je igrao pod ozljedom pa je normalno da su mu brojke pale. Isto vrijedi i za Lovea koji je bio još bitniji kotačić u Minnesoti nego li je to bio Irving u Clevelandu i još se k tome, po meni, Love uopće ne uklapa u ovaj sistem igre koju Cavsi igraju, ponajviše zbog toga jer ne igra obranu i ne želi biti 2. ili 3. opcija u napadu. Tvrdi da planira ostati u Cavsima ali ako se ne pretvori u stretch četvorku koja može zabiti 3-4 trice po utakmici, uhvatiti 10+ skokova, biti u stanju podijeliti outlet pas ili dva ka Jamesu u kontri ili polukontri (što znam da može), odigrati vrhunsku obranu na četvorci i petici (u što jako sumnjam) mislim da ne će uživati.
ssarik je offline   Reply With Quote