View Single Post
Staro 07.06.2015., 12:45   #631
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
I tak... cisto da se pozdravim s jednom od najintenzivnijih igara koju sam igrao

Ne sjecam se da me prije DayZ-a zbog igre tako prao adrenalin, strah, paranoja i sve te pizdarije. Al' sve to dodje do kraja.

TLDR verzija razloga za odustajanje
- prvenstveno Bohemia Interactive (losa firma, los leadership, losi i ultra spori developeri)

Duza verzija:
- godinu i pol early accessa (i jos godinu i pol prije toga) i igra i dalje nema zombije po gradovima (ovo sta ima se ne broji kao zombie, nit je 3 njih dovoljno)
- zombiji su ....... (ubaci losu uvredu)
- nema stealtha vs zombija (krele me vidi sa 4 km a ja puzam)
- graficki se nije pomaklo sa razine mod-a (10% bolje sjencanje i ljepse teksture hlaca si mogu zataknut u dupe)
- nema vozila (ovaj 1 kamion koji se spawna na svakom desetom selu takodjer ne brojim)
- craftanje je zak...c (nabrojim cca 10 igara koje imaju crafting sustav, ukljucujuci mod, koji je bolji od ovog)
- sound je i dalje zbugiran (?!?!)
- igra je neigriva sto se performansi tice (bilokoji grad sa vise od 10 kuca/zgrada je slideshow) (konfiguracija mi je sastrane)
- cheatera/hackova i dalje ima (nazvat tu decu hackeri je uvreda za hackere)
- dev team je kolekcija neorganiziranih besciljnih tutleka koji nemaju dve ljeve s developmentom necega sto je moglo biti pravi contender za GOTY

/RANT mode off Odo pucat Ori and the Blind Forest. Ili instalirat DayZero opet...