Tema: Fallout 4
View Single Post
Staro 07.06.2015., 09:20   #35
nathan.fake
Premium

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
I da ne bude onih gluposti kao kad sam u trojci negdje na samom početku dobio najjače oružje, mislim ono WTF. Igre su se drastično ponjubile zadnjih godina, jbte što bi tek mislio o igri da sam fan prve dvije (nisam igrao).
Ako igras Fallout 2 sa zadnjim sluzbenim* patchem, mozes odma na pocetku otic u San Francisco (uz malo save/load izbjegnes sve random encountere).

U San Franciscu pokrades trgovce, kupis si Power armor te uzmes quest koji te posalje u Navaro.

U Navaru nosis Power armor i Enclava misli da si jedan od njih, lootas bazu za top tier opremu (Advanced power armor, Gauss rifle itd)... sve u prvih 1h gameplaya

*ako imas zadnji community patch, ovaj "feature" di pokrades trgovce su onemogucili

Tako da ovaj Fatman iz Fallout 3, sto nadjes u prvih 20h gameplaya, nije kraj svjeta... osim toga za Fatmana je municija dosta rijetka pa ga nemos koristit non stop

P.S. U Fallout 1, odma po izlasku iz 1. pecine, mozes otic u Mariposa Military Base, pridruzit se mutantima i pokrenit alternativni/bad ending. Tj. mozes "prec" igru u 10min

Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 07.06.2015. u 09:34.
nathan.fake je offline   Reply With Quote