Stan je kupljen prije točno dvije godine, odmah nakon što je izgrađena zgrada. Radi se zapravo o mini zgradi sa 6 stanova i pouzdano znam da nitko osim mene nema Iskon u stanu, zapravo, uvjeren sam da uopće nema neta u zgradi osim kod mene. Kad je uzet stan, nije bilo parice, tražio sam amis da mi provuku, no nitko nije htio provlačit paricu osim iskona. Provukli su mi 5mbita net plus TV i evo sad nakon dvije godine sam povećao taj paket na 20/5...
Nalazim se pa možda 1000 metara zračne linije od okretišta ljubljanica, remiza, a neznam di je ta centrala. Sve u svemu, nekako mi glupo zvuči da u 21.om stoljeću, u više manje širem centru Zagreba ja imam jako lošu paricu, koja je stavljena prije jedva dvije godine.
p.s. Po čemu od ovog vidiš da je parica loša, osim po možda tome što je upload banana za raliku od obećane brzine? Neznam, pitam
p.p.s. Kakav točno kvar da prijavim? Nemogu ih nazvat i reći takav je upload jer će kazati "ne valja ti parica"... Moram ih s nečim pritisnuti pa da dođu to srediti.
hvala na pomoci