View Single Post
Staro 06.06.2015., 17:08   #2103
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor IcyTexx Pregled postova
22 godine. Java mi je fujfuj, služi samo kao referenca za ono što nastaje u Pythonu. I još PHP, Obj-C (Swift).

Sad me već plašiš. Kako godine idu, valjda će i mene krenuti takve nevolje. Taman sam našao sweet spot što se tiče ekrana, rezolucije i veličine fonta. Sva sreća pa se na retina MBP može mijenjati veličina UI-a bez nekog gubitka kvalitete, a da ne moraš kupit novi laptop / ekran.
Ja navrsio 30 prije par mjeseci. No poprilicno rano sam krenuo programirati, mislim profesionalno. Vec od 17 sam imao prvi pravi posao, imao srece da zavrsim na jednom projektu i od tad do danas radim prakticki istu stvar.

I evo ti savjet koji sam ja dobio prije 5-6 godina. Ne koristi malen font, ne forsiraj se previse i definitivno smanji brightness

Meni je brightness uvijek bio maximalan moguc. Drzao me budnim. Znam kad je ekipa za dellove monitore pisala da ih spusta na 40%, ja sam se uvijek cudio. Bio mi je na max i u 3h ujutro

Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Nedavno san pročita da koliko god multitasking bija vrednovan kao ludilo osobina, da je produktivnost pri multitaskanju manja i do 40%

Inače "proba" i ja 2515, nismo se previše družili, ali sitno je sve stvarno, iako je realno sve to stvar navike, da ga doma forsiran 24/7 nakon 10 dana bi mi bio taman, ali pošto monitor ne mijenjam toliko često (HP ZR24W je u mene već skoro 6 godina i jeben je btw) prikladiniji odabir mi je i dalje 2715, pa makar je skoro duplo skuplji
Citao sam i ja slicnu stvar. Cak sam pokusao koristiti samo jedan monitor, no na takvu stvar se nikako nisam mogao naviknuti. Ali sam sve ostalo sveo na minimum. Multitasking = ubojica produktivnosti. Barem u mom slucaju, iako bih prije tvrdio da onaj tko to kaze nema pojma o cemu prica. I nitko me od toga ne bi mogao razuvjeriti
Mileni je offline   Reply With Quote