View Single Post
Staro 06.06.2015., 11:34   #5152
Pomo
Laughing Man
Moj komp

Pomo's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Amepshi Pregled postova
Ajoj, danas bio u T-centru i jedino sto je bilo stvarno dobro je usluznost tipa koji radi tamo, stvarno se potrudio raspetljati taj gordijski čvor.

Dakle, ADSL imamo već više od 5 godina, MAXTV peko godinu dana, na VDSL2 10mbit sam prešao pred pola godine. Stvarno prezadovoljan, bez pucanja radi.

Htjeo sam aktivirati jos neke usluge, medju njima Turbo brzine, kada ono - sustav mu ne dopusta bilo kakve promjene jer moja linija NEMA mogućnost za ADSL!!!

Gleda tip u T-centru, gleda njegov kolega, vrte se po izbornicima, ali sustav im stalno izbacuje - nema tehničke mogućnosti za ADSL???

Zovem SZK nakon toga, agentica me pita - a kako to da imam ADSL, kada njoj pise da nemam tehnickih mogucnosti za ADSL? I kaze da mi nikako ne moze pomoći osim da napišem mail tehničkoj podršci.

Sto napraviti dalje?
Pa napiši mail tehničkoj podršci.
Po mom iskustvu rješavaju/javljaju se za dan do dva.
Meni nije nitko mogao prebaciti sa Turbo30/3 na Turbo 30/5 dok njih nisam kontaktirao na mail.
Samo ostavi kontakt podatke kako treba, broj fiksne, mob i ime/prezime vlasnika linije.
I naravno dobro objasni problem.
Mene su samo obavijestili na mob da su riješili.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched c-beams ... glitter in the dark near Tanhauser Gate. All those ... moments will be lost ... in time, like tears ... in rain. Time ... to die.
Pomo je offline   Reply With Quote