Citiraj:
Autor FRipper
Šteta što tako brzo te otpile i doslovce ih ne zanima a trebalo bi ih  Stvarno su se pokvarili sa tim reklamacijama to nije za vjerovati. I sram me uopce reci da su mi nekada bili najbolja trgovina. Mislim razumijem ih donekle, ali opet da bar malo mrdnu prstom da ti pomognu bilo bi ok, ovako...
Svakako po zakonu imas pravo na povrat love, jer nemas laptop od 21.4 što ispada danas točno 46 dana od kako si ti obavijestio trgovinu da laptop ne radi. Što nikako nije razuman rok. Što je previše previše je
|
Da, vidis nisam znao za to ( racunao sam da moja prava vrijede tek kad prodje onih 45 dana provedenih na servisu ) .
Od pocetka ADM kaze da nista ne moze jer se prvo nisu htjeli mijesat izmedu mene i servisa. Kasnije su rekli da cekam sto ce servis napravit, a sad govore kako nije do njih nego do SystemOne / Overseas Express i da nek s njima rijesavam problem.
Dosta sam i ja prije kupovao u ADM-u , stogod od periferije i komponenti mi je zatrebalo za sebe ili za poznanike , uredno sam kupovao u ADM-u . Prosle godine sam i 2 konfiguracije slagao kod njih za poznanika i eto sad sam se nadao kako ce mi bar malo izac u susret al ocito nece.