Pozdrav kolege!
Je li zna netko proceduru prijevremenog raskida ugovora kod dotičnog operatera?
Naime hoću raskinuti ugovor i koliko sam shvatio po zakonu plaćam preostale rate za uređaj koji sam uzeo ili preostale mjesečne naknade tarife ovisno što mi je povoljnije.
Trenutno prolazim havariju

i lagano mi je Vipa...
Stvarno do bola komplicirana firma.
Zovem jučer SZK i kaže mi ovo gore tj. u mom slučaju plaćam još 12mj. x 80kn (za G2 koji je uzet na 24mj.) tj 960kn.
Pođem u Vip, tamo čim su čuli riječ raskid odmah su se počeli ponašati da ne kažem kako...
I sad tamo mene oni uvjeravaju da imam platit i rate za mob i preostale mjesečne naknade za tarifu i hoće mi naplatit nekih 3000kn.

I onda krenula rasprava i tako to, da na kraju oni meni reču da je jedno zakon a drugo sistem i da je njima u sistemu tako i da se mogu hebat...
I onda još malo rasprave pa smo došli do toga da se može poslat u Vip Zagreb (nemam pojma u koju službu) zamolba za izačun
te da će oni po zakonu izračunati najpovoljniju opciju i da imaju zakonski rok za to 2 tjedna i da će mi to doć poštom na kućnu adresu...
Ali opet da to njima u Vip centru ne znači ništa jer njima u fucking sistemu stoji drugo...
Opet zovem ljut SZK te je sad malo drukčija priča, da ide poseban izračun i da ne idu samo rate na mob već i neka razlika cijene za mob jer je on kao bio povoljniji u toj tarifi nego je stvarna cijena moba...
Katastrofa, kad ovo riješim lagano kompletna family seli s Vipa.