View Single Post
Staro 04.06.2015., 19:29   #1
B(p)lenky
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
ZTE ZXDSL 931VII +Tp link wa801nd problem

ekipa pomagajte ako znate, crko mi doma router i dobio sam od t-scama navedeni router.

on sam po sebi radi bez problema i lan i wlan, međutim u kuci imam još 3 pojačivača signala koja sad ne mogu nikako podesiti da rade a sa starim sx763 routerom su radili bez problema, dva su wa801nd a treci je wa850re.

problem je sta ne mogu nikako podesiti ova 2 da rade kao universal repeater jer mi je od oba potrebno da imam i lan i wlan iz njih.
jos mi je cudnije sta preko jednog kojeg sam prvo podesio imam wlan ali nikako lan dok preko drugog nemam ništa, a naravno preko treceg nemam također ništa.

neznam u cemu griješim, postavke tplinka su krajnje jednostavne, odabrat željeni ip i default gateway, sceniram za source i postavim isti pass kao i na glavnom routeru tako da mora bit nesto do zte-a.

da napomenem tu oko mene ima dosta ljudi ovakak router i nitko nije zadovoljan, svi koji imaju extendere imaju probleme sa njim
ima li netko kakav savjet kako ovo podesit?

tnx

Zadnje izmijenjeno od: Nikky. 04.06.2015. u 19:55. Razlog: Ubuduće piši sa razmacima jer onakvu gomilu neće nitko niti čitati
B(p)lenky je offline   Reply With Quote