Sad če ispast da te prcam i kenjkam ali vjeruj mi da mi to nije namjera več me čisto zanima...
Obzirom da te svoje slike gradiš na fotografijama , tj da olovkom doslovno precrtaš konture fotografije te bojaš dalje,
u čemu je razlika toga te i onog kad djeca bojaju po crtežima u bojankama?
Ne vjerujem da bi djecu itko nazvao slikarima kad obojaju područje u konturama pa me referiranje na spomenutu tehniku kao na "slikarstvo" malo bode.
Cijenim umjetnost te ljudske talente opčenito bez obzira na medij izražavanja. Nisam konzerva da mi ovde smeta tehnika korištenja tableta i nekakvog računalnog programa umjesto fizičke olovke i bloka. Jednostavno želim reči da me bode nedostatak rada sagrađenog iz ničega.
Dakle , ne kažem da nemaš talenta ili nešto slično več želim reči da mi precrtavanje nečeg (pod tim mislim isključivo na indigo stil kopiranja a ne npr. crtanje po viđenju makar se gledalo u fotografiju) nekako ne sjeda pod pojam slikarstvo. Ne samo meni - upravo pitao i drugo mišljenje od drage.
Bez obzira na mišljenje o slikarstvu ,
ovo mi se čini idealno za ukomponirati u nekakvu kuhinju na zid iza špine. Prije su išle pločice a danas je popularno staklo s printom...
Mislim da bi ti to išlo ka blesavo.
Drugo , da o ukusima se ne raspravlja ali zbog čega je to važno u ovoj priči s dizajnom?
Pa nisi valjda tokom školovanja branio svoje radove s "o ukusima se ne raspravlja"
Za dizajn se može reči dobro ili loše.
Ok ja nekad sebi dopustim malo više pa sam rekao da je dizajn grozan.
Zadnje , uopče nisam ciljao na to da se moraš baviti s nečim za što si se školovao več sam htio reči da školovanje u smjeru tvoje zainteresiranosti te talenta izvlači maksimum iz istog. Samo to. A pošto ulaziš u područje "van" struke , uz svog prijatelja inžinjera , nebi bilo loše kad bi imao i nekog tko na dizajn ne gleda inžinjerski več s estetske / umjetničke strane. Jedno bez drugog ide teško