Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 04.06.2015., 12:38   #7528
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
mag. ing.grf.teh. ili ti grafička tehnologija

Magistar inžinjer grafičke tehnologije?
Jel to po onoj novoj shemi kad si s 5god redovne škole odma magistar?

Obzirom da si rekao kako si 'spaljeni umjetnik' te to tvoje spominjanje 'slikarstva' uz "bačkanje" s 'industrijskim dizajnom' , čovjek bi rekao da si industrijski dizajner ili da si npr. završio ALU. To mi se čini primjernije od inžinjerstva grafičke tehnologije sudeči po tvoem interesu pa me zanima kako da si baš to?

Citiraj:
gornja ploha nije kvadrat nego je krnja piramida, zato se sile raspoređuju po krakovima, težište se nalazi tam di je kugla zato sve drži... zato i jesu najbolje piramidalne ili lučne konstrukcije
Nedavno mi trebala cijev za neki adapter i ja u trgovini ženu preko pulta pitam onako zdravo seljački. "Treba mi ono koso kolino za cijev od 4cm". Žena shvati bez problema što mi treba i 5 metara iza sebe s pulta izvadi baš to. Ali dok joj dajem novac mi kaže kako je to koljeno od 45 fi 40.
Mi bi ovde rekli "nije govno nego je pas posra"

Stojim ispravljen. Gornja ploha je vrh krnje piramide.
Sad kad smo to riješili možeš li na ono što me zanima?

Citiraj:
kolega s kojim radim je genijalni ing koji u garaži slaže helikopter,
Releventno?

Citiraj:
dizajn je moj, gle ja se svakom kupcu prilagoiđavam, recimo mislim se npr obratit naimu koji radi police od 300-1000 funti a jenda stalaža ti je bar 4 police oni već imaju svoje tržište, ti da se meni javiš i za deset godina ja ti stalak naplatim ovisno o tvojim mogućnostima ali za ljude dubokog džepa je drugačija cijena a i puno skuplji materijali, ciljam na ameriku i rusiju.. umjesto drva možda ćeš imat mdfg, umjesto stakla pleksi i tak to
Svaka čast. šteta što nema više takvih.

Citiraj:
Dakle , gradiš "slike" na bazi neke fotografije ?
Provučeš neki nekakav fotošop filter ili ručno precrtaš sliku da dobiješ osnovu za bojanje. Radi se o toj tehnici ?

Citiraj:
momentalno se okrećemo malo klubovima, kaj nebi bilo fora jedan dan imat gažu na ibici a drugi dan letit za LA, tak ja brijem i top ću si omogućit na ovaj ili onaj način
...a treči dan dođe ujutro helihopter po tebe da te transportira u 200km udaljen otočič gdje je najbolji kruh ispod peke

Malo zafrkavam. Snovi si dobri kao što je dobro bit ambiciozan. Iskreno ti želim da to i postigneš bez obzira što je meni osobno dizajn te makete grozan i što nikad nebi kupio nešto takvog. Naravno , ima kupaca za sve i vjerujem da ti neče biti problem nači kupca samo takvi traže priču i eskluzivnost a fejsbuk stranica te bavljenje s rentanjem opreme mi nikako u to ne ide...

Citiraj:
kak vam se sviđa ovo, dva ovakva za dva nagrina monobloka

http://i.imgur.com/ahMBhFt.jpg

kaj nije špica
To ti več izgleda normalnije
Nadam se da u nešto treče neče bit ukomponirana krnja piramida...