Citiraj:
Autor c-shadow
Onaj Delboyev novogodišnji build već ima sve pakete za defaultni QOS, uključivo i luci-qos, znači može se iz gui podešavati.
Jedino je ovaj default QOS neka čudna biljka, više radi po principu prioriteta, a ne fizičke podjele bandwidtha.
|
instalirao sam openwrt sa linka u prvom postu, jer mi nije palo na pamet ić stranicu po stranicu i tražit dali postoji nešto novije.
tip za "vlasnika" topica, ili moda, nek sve bitno stavi u prvi post koji je sad 3 godine star, a onda sitnice čovjek mora kopati po 938457 postova.
pa tako na 8. ili 9. stranici postoje linkovi za unbrick, negdje dalje su nekakvi kvazi update-ovi, itd. zar je problem to strpat u prvi post, i reć "to je za ovo" i "ovo tu je za ovo nešto drugo".
sad više neću dirat da ne shebem, stižu mi gosti sutra popodne. u krajnjoj liniji stavit ću repeater na prozor i na njemu limitirat.
pitanje sad zapravo za @nikky - mogu ja spojit ap i wan sx-a preko lan couplera, a kad pukne link prespojit taj kabel na lan, podesit opet ap, i vratit u wan?
i povezano pitanje - moj client ap ima ip 192.168.1.252 i spojen je na gateway ap koji ima adresu 192.168.1.1 - mogu li ja stavit ip od ap-a u 192.168.2.0 subnet? hoće li onda i dalje teć komunikacija glavni AP - moj sx, kao da client ap-a nema u priči?