Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 03.06.2015., 10:51   #7524
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
stalak drži 80-100kg, teštie je tam di je kugla, kad bi nota bila dijagonalno newbi ti trebao ni onaj nogar sastrane

Catia profesionalni strojarski program, računa sve, naprezanja sile, kolko goda drži, gdje se savija, itd...

znači ja računam ak frajer stavi pojačalo od 30kg gore pa ga pomakne u gornji desni kut i još se nasloni on ti drži, to ti je sve najobičnija matematika dost lako za izračunat ak znaš kaj radiš,
Sori ,ne koristim Catiu. Koristim svoj ograničeni mozak
Taj moj mozak je sažeo tu tvoju konstrukciju na gornju kvadratnu plohu koja je uhvačena s "2 nogice" suprotne po nekakvoj dijagonali. Na to nemam zamjerke. Ono što sam spomenuo da mi je interesantno je da se ta cijela konstrukcija osanja na površinu na 2 točke a one su na istoj strani. Zbog toga mi izgleda da je na gornju plohu / na kut dijagonalno suprotno od dna note dovoljno nasloniti kovanicu o 50 lipa da se konstrukcija prevrne na tu stranu a kamo ne pojačalo od 30 kila.

Obzirom da ti kažeš da neče i da je sve to proračunato osnovnom matematikom, konstrukcija mi je zaista interesantna pa ...daj mi objasni kako se to ne može prevrnuti ...okačit tlocrt ili te proračune?

Citiraj:
i da pošto tek razvijamo nudim super rješenja sad jeftino dok joiš nismo poznati , hehe, jebiga nazovi to gerila marketingom ili kak,
Dok se razvijate i dok niste poznati?
A kad ti krenu ti stalci od 20k eura , bit če ti komplicirano i skupo realizirat nekome neku idejicu za normalne novce ...ili se više nečeš družit s normalnom rajom?

Citiraj:
nota se nemože patentirat, industrijski dizajn patentira se drugačije al je sastavni element tog dizajna nota,, ili recimo jedan predivni bas ključ
Ne brini , shvatio sam i prvi put , patentirao si "ukomponiranost" "note" u dizajn.

btw , znaš one stvari koje pogledaš i instiktivno pomisliš "Odlično i jednostavno , pa kako te meni nije palo na pamet?"
Kad sam pogledao taj stolič , to mi definitivno nije palo na pamet več mi nije bilo jasno zašto to gledaš kao nešto nevjerovatno. Vjerujem da nisam jedini.

Ali moje mišljenje nastranu , u državi nam se previše toga zatvara , sve smo više ovisni stranoj proizvodnji.
Ni našu pomu našu nemoš više kupit. :-/
Zbog toga mi je uvjek drago kad se kod nas nešto pokreče i otvara.

Citiraj:
sistemi akustika da, radimo web, ja ću biti interijeri, zasad uglavnom rentamo opremu za partije promocije i tak

zato nam se dobro obratit sad dok smo mali

a kaj se tiče prvog posta opčenito jebiga da nisam lud nebi to ni radil
edit nemojte mi zamjerit spaljeni sam umjetnik i vizionar
Koje si ti struke?
Spominješ stvarno sve i svašta , industrijski dizajn , patente , slikarstvo , interijere , eskluzivne DJ pulteve za klubove , rentanje opreme ...

Citiraj:
ovdje možete vidjeti kak dobro izgleda slika isprintana na backlit film kad se od iza osvjetli ledom, savršeno za ploču na stoliću za kavu
jedna moja panoramica zgb i nešto što nazivam moderni vitraj

https://www.youtube.com/watch?v=npjJ0Or96gQ

slike radim u corelovom painteru na wacomovom cintiq tabletu idealna kombinacija
Te svoje panoramske slike i moderne vitraje 'gradiš' na fotografijama ili ?