View Single Post
Staro 01.06.2015., 21:18   #578
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor mstaglicic Pregled postova
Danasnji odgovor iz servisa System One :

Poštovani,

U servisu uređaji su osigurani u slučaju nezgode.
Uređaj je od nas krenuo ispravan i bez oštećenja, rijetko ali desi se da u transportu dođe do oštećenja.
Tada štetu pokriva Overseas, odnosno njihovo osiguranje i oko tog postupka nema problema,
ali nažalost to traje neko vrijeme. Mi ćemo maksimalno požuriti sa naše strane.

Lijepi pozdrav,

System One

EDIT:

Iz ADM-a su mi rekli kako je ocito problem izmedu Overseasa i System One servisa , a na to nazalost oni ne mogu utjecat.
Takva je praksa, i potrebno je odradjeno vrime (citaj 2 tjedna), nakon toga obicno dobijes novi uredjaj (citaj ja san dobio).

Sta se tice SO iman 50% dobrih iskustava, ali doslovno. Jednom su cak izgubili (mislin da je bio X54 lap) laptop. Ali mislin da nema 100% ispravnog servisa tako da...
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Pa nije ni meni jasno zašto je bitno da li je servis Partum, System One ili tkoznatko. Nosiš tamo gdje si kupio i nećeš imati ovakve probleme kao mstaglicic.
Imas 2 situacije, jedna je cak bila ispisana tu (ili na nekom od threadova) di jedan velebni gospodin DK kaze da on ne servisira lap (iako je kod njega kupljen), ili ljudi zele maksimalno skratit servis pa direktno idu. IMHO uvik nosin kod kupca, jer ako je moga pobrat maslo pri kupnji, neka malo i barata s servisom.