Citiraj:
Autor Don
Možda je u meni problem, ali imam osjećaj da je gornji post copy/paste Google prevoditelja (a zaista sam se potrudio pročitati više puta)?
|
Mislim da nije problem u tebi več u stilu kojem je napisan post...
Meni izgleda da se čovjek jednostavno došao pohvalit s nekim svojim eskluzivnim riješenjm te reklamirat svoj rad.
Doduše , nije mi baš jasno s čim se čovjek bavi osim s svim i svačim i cijeli post mi ostavlja " illusions of grandeur" dojam.
Na drugu stranu , čovjek se čini vrlo prizemnim. Bez obzira što ulazi u proizvodnju nečega što če koštati 20 iljada eura ,spreman je da forumašima bilo što napravi za normalnu cijenu!! Što reči osim pohvalno.
Citiraj:
Autor Pizz
edit s obzirom na to da mi je prošo patent dizajna, evo maketica 1/7 isprintana na 3D printeru
gledaš, pult ili stolić ili stalak za pojačalo,
http://imgur.com/a/kgzSR
|
Što god to bilo da bilo, izgleda nestabilno jer se oslanja na površinu na 2 kuta.
Citiraj:
Autor Pizz
moja priča je kak se niko od tih kraljeva koji daju miljone nije sjetio ukombinirat skromnu notu u priču u glazbi
|
Dakle , patentirao si notu?
Citiraj:
Autor Pizz
radimo sa drvom, metalom staklom pleksijem, led osvjetljenjem, elektronikom i mehanikom, zavisi kaj želiš i za kaj trebaš, ugodan dan
|
Prestavljaš neku firmu? Koju i s čim se točno bavi ta firma?
Edit: slikice makete su bile pod "Sistemi Akustika" a gugl za isto izbacii
ovo. To je firma?