View Single Post
Staro 01.06.2015., 03:12   #1
KhongLo
Registered User
Moj komp
 
KhongLo's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2015
Lokacija: Zagreb
Postovi: 695
Call of Duty: Black Ops 3

Čekam već više od mjesec dana da netko pokrene ovu temu, ali neće nitko, pa moram onda ja

6. studenog izlazi novi Call of Duty, treći u nizu iz Black Ops serijala. Reveal trailer je već odavno objavljen:



Iako mnogi fanovi već dugi niz godina traže povratak WW2 igrama, oni će i ove godine ostati razočarani, jer, kao što se može vidjeti iz videa, CoD će se i dalje razvijati u futurističkom smjeru, što je meni osobno izuzetno drago. Veći dio svog života proživio sam u 21. stoljeću, pa mi nije napeto trčati po mapi s drvenom puškicom u rukama. Priča pokušava dati odgovor na pitanje koliko su daleko ljudi spremni ići u korištenju tehonlogije da bi ostvarili vojnu premoć, pa čak i po cijenu da je za to potrebno stvoriti human weapon. Sve to se može vidjeti i iz Ember teasera:



Igra će imati tri moda: single-player, multiplayer i cooperative gameplay (bit će tu sad već standardni zombiji). Oni koju već imali prilike isprobati igru navode da se mehanika dosta razlikuje od Advanced Warfarea. Oružja koja će biti dostupna u igri već su "procurila" u javnost. Igra će biti dostupna za PC, Playstation 4 i Xbox One. Još je jedna novost koja će razveseliti one koji igraju na PC-u: dedicated servers. Cijena igre za sve tri platforme je očekivanih $60, tj. 60€ za nas u EU. Pre-order je već moguć, a kao "nagradu" za pre-order dobivate beta acces

Mislim da igra zaslužuje svoju temu i da se može mnogo od nje očekivati jer je Treyarch ponovno u ulozi developera, a ovaj puta su imali i godinu dana više na raspolaganju za development. Ista ekipa zaslužna je za hvaljene World at War, Black Ops i Black Ops 2. Intervju o BO3 s ekipom iz Treyarcha možete pogledati ovdje.
KhongLo je offline   Reply With Quote