Kako naslov kaže konfa iz "Moj komp" se nakon nekog vremena sama ugasi, jutros je počelo i do sada se ugasio tri puta,nakon što se ugasi ne može se više uključiti na tipku power nego moram otvoriti kućište i na matičnoj pritisnuti tipku "Direct key" koja se nalazi ispod utora za memoriju i onda se starta bez problema. Nakon drugog gašenja sam ga rastavio i promjenio pastu gdje god je trebalo (iako sam pastu mjenjao i čistio računalo prije jedno 20 dana) i onda je radio uredno oko 2 sata i kada sam izašao iz igre opet se sam ugasio, prva 2 puta mi se ugasio dok sam bio u igri. Kada sam otvorio kućište grafička je bila mlaka, hladnjak od procesora hladan, ali hladnjak od chipseta je bio jako vruć, jedva sam mogao držati prst na njemu, nakon što sam promjenio termalnu pastu iznad njega sam stavio vent da puše po njemu ali i to očito ne pomaže. Napajanje sam provjerio sa testerom i sve je u redu, a druge komponente nemam da isprobam pa Vas molim za savjet što bi moglo biti na izdisaju. Za napomenuti mi je da nikad ništa od rečenih komponenti nije ocano!!
Radi se o ovoj ploči;