View Single Post
Staro 31.05.2015., 11:11   #17
svetac.svetac
Banned
Moj komp

Datum registracije: Dec 2014
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ajd bolje kupi ekran sa DVI / HDMI-jem, nego ovako nabadanje ekipe koja ne cita ili tebe koji ne zeli procitati sa razumjevanjem niti ista vremena posvetiti da nauci nesto novoga.

ne, nece ti ovo sranje raditi jer je to jebeni spliter, sto i pise sa opisa slike. nije Nikky carobnjak da sve zna niti sam ja niti je itko drugi, ali ono sto pise - to pise. sada, ne trebas biti Einstein da zakljucis da ovo generalno sto si linkao radi, ali u tvom slucaju - nece raditi, jer pojma nemam sto hoces, ali neces dobiti VGA iz ovoga. jer hell, sta te ceka s druge strane jednog od DVI konektora? - DVI-D. ne DVI-I, sto bi tebi dobro doslo.

i bas me briga sto jesam ovako grub, ali jebeno sam alergican na ljudsku nesposobnost i manjak zelje da se pomogne samom sebi. stvarno, zar je toliko tesko uhvatit se GOOGLEa i malo njuskati, nedobog citati, pa nauciti sto treba? dam se kladiti da si nisi dao 20 minuta truda nego klikas po trgovinama i gledas slike, pa po tome pitas: "e ljudi, jel moze ovo?"

"a ovo, jel moze ovo?"

"a mozda ovo?"

sve ti je receno, treba ti DVI-D to VGA adapter i on je aktivan za razliku od DVI-I to VGA, koji je pasivan.

ali da ne ispadne da samo serem (iako namjerno serem), koji tocno monitor(e) imas?
jer vidim da nitko ne trza slucajnost da se pogodi da imas VGA+HDMI na ekranu, sto me nebi niti najmanje cudilo ako je monitor unazad par godina..........

da u pravu si ne treba vise ovdje razglabat o tome, syncmaster 931BF i 933SN, ne bih mjenjao monitore mozda svremenom, obadva sam dobio đabe a nisam pri parama, misli da i je rjesenje uzet novi monitor sa novijom matricom
svetac.svetac je offline   Reply With Quote