Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.05.2015., 09:29   #15075
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova

potpis, u Zg znaju propise, al su nekulturni. Van Zg (npr. sjever RH) jako se malo poznaju propisi, al je kultura malo veća (propuštanja na pj. prelazu)
pjesacki prijelazi su ono, nuzno zlo u ZG-u te oni koji nisu regulirani - stoji se. ali kad tad se dobije prolazak preko ceste .

dok za nekulturu, ne znam. dozivio sam osobno, ili u koloni, da ti netko staje i pusta mene da se ubacim/prebacim preko tri trake, ili da netko izade jer nema sanse da ce ulovit izlazak sljedecih do navecer jer stalno kolaju auti.....

nemam takvih iskustava, da su nekulturni iskreno. da ima krkana koji se nabijaju i rade slalom, ubacuju se na 20cm pa koce - ima. ali ja uvijek ostavim mjesta iskred za dve duzine auta jer ne mogu racunati da ce moj akcent stati ko' novi bmw, plus sto sam manje na kocnici, pa me ubacivanja niti ne smetaju toliko. a isto takvih kretena imas svugdje, samo sto po ZG-u su cesto to opravdano dobri auti, dok po Sisku ti to radi razjeban golf3 ili mazda626 ili audi100...... smeca od auta jer su razjebani jer imaju vec 48-og vlasnika.

u svakom slucaju, slazemo se, ZG je majka za voziti se po njemu, bez obzira na velicinu i kolicinu vozila / prometnica.

Burko je offline   Reply With Quote