View Single Post
Staro 30.05.2015., 23:57   #5
SnoperMZ
Registered User

Datum registracije: Mar 2015
Pa stavio sam sada Pentium 4 530J 3.0 Ghzi opet neće, a Xeona sam izvadio... jel to moram napraviti isa ovim Pentiumom?? I sto ako dodirnem nesto osimtih kockica i je li moram samo dodirnuti tu kockicu jednom i idem na sljedecu i jel moram ic nekim redom ili jednostavno da svaku dodirnem?... onaj F-Panel sam mislim dobro spojio gledao sam + i - polove itd. I na toj slici vidim imaju dva 4pin ulaza i 1 je prekrivem znaci nema potrebe ukljucivat dva ?? eh ikud nije cijela maticna da te pitam u vezi jednog 4pin molex pikljucka na maticnoj pise PCIE_12V ispod tog molex-a pa nezz cemu to sluzi i jeltreba ukljucit. I da maticna mi je mrvu drugacija od ove na slici moja je rev. 2.0

Napravio sam moguci problem procitao sam ovdje na forumu da se moze upalit komp sa ATX konektorom i jednom zicom i ja uzmem od corsaira atx konektor i spojim zicom zelenu i jednu crnu , zavrti se fanovi na cpu i grafickoj i napajanju te zatim nesto pukne u napajanju i ja odmah izgasim sve... nadam se da nisam pokvario novo napajanje. Napajanje mi je počelo nekako zvrckati nakon mog glupog pokusa, nekako : c c c c c c čuje se jako brzo, kad da je nekakva iskra ali nije.

Zadnje izmijenjeno od: nino. 08.06.2015. u 21:25.
SnoperMZ je offline   Reply With Quote