Eto nakon par dana M1 Notea mogu reći da je uređaj stvarno odličan.
Ekran je super - od svjetline, preciznosti (pogotovo bijele) i živosti boja, čitljivosti na suncu i kuta gledanja - u sve mu je doslovno metar ispred onog na K3 Note.
Isto tako je i izrada uređaja, čak i ako se zanemari ono škripanje poklopca s kojim neki korisnici nisu imali problema.
Kamera je kako su drugi pisali isto sasvim druga kategorija.
Nisam fan Flyme OS-a, pogotovo launchera bez app drawera, ali to je riješeno ionako već od prije kupljenim Nova Primeom, settingsi su prolazni, a notification bar već budem prožvakao. Ono što me najviše smetalo su bile back i menu tipke na dnu ekrana kada se pokrene bilo kakva aplikacija, ali kada sam upalio SmartTouch to je nestalo i što je najbolje stvar tako dobro funkcionira da i imam kapacitivne tipke ispod ekrana, ne bi ih koristio.
Ono što mi prije nije bio minus je nedostatak SD kartice, sada nakon što sam se kod Lenova navikao na dodatnih 32GB mi ovdje malo fali, ali opet ako sam mogao živjeti s 8GB na Motoroli, preživjet ću i s tih 16GB na Meizuu.
Ako itko misli kupiti K3 Note, neka doda još tih 300kn jer sigurno neće požaliti, realno razlika bi trebala biti i veća.
E i još jedna odlična stvar je da i on kao Motorola za pzive i poruke radi automatski odabir SIM-ova na temelju history-a